Afbraak van oud metaal

Tradever bvba - Oudenburg - Demolition

Bij Tradever uit Oudenburg zijn we bedreven in alles wat met metaal te maken heeft. Dit houdt o.a. ook het afbreken van oude metalen constructies en het verwijderen van oude machines in.

Slopen van metalen constructies en machines

Een van de speciale opdrachten die we sporadisch uitvoeren, is het slopen van metalen constructies en machines. Dit doen we meestal in opdracht van de overheid, maar we staan ook steeds ter beschikking voor bedrijven.

Afbreken van voertuigen

Ook het afbreken van voertuigen behoort tot de mogelijkheden. Zo kan u ook bij ons terecht voor het slopen en afbreken van auto’s, en zelfs vliegtuigen en legertanks. Wij beschikken over alle nodige materialen, gereedschappen en kennis om grote en zware stukken te slopen en vervoeren.

Conform alle normen

Uiteraard zorgen wij voor de afvoer van het schroot en voor de recyclage van de oude metalen, conform alle heersende (milieu)normen.

Neem contact op

We zijn uw ervaren partner voor afbraak metaal in Oudenburg. Contacteer Tradever indien u nog vragen hebt of meer informatie wenst over onze activiteiten. Wij helpen u dan graag verder.