Uitzonderlijk vervoer tot breedte van 4,5 m

Tradever bvba - Oudenburg - Uitzonderlijk vervoer

Tradever heeft zich onder meer toegelegd op uitzonderlijk vervoer van grote, zware of hoge stukken. Wij beschikken over aangepast materiaal en alle nodige kennis om al deze afwijkende stukken op een correcte manier te vervoeren naar bestemmingen in binnen- en buitenland.

Met onze expertise is uw uitzonderlijk vervoer in goede handen

Het transporteren van uitzonderlijke goederen vereist een grondige expertise. Bij Tradever uit Oudenburg beschikken we over de nodige kennis en ervaring om dit uitzonderlijk vervoer op een efficiënte en veilige manier tot stand te brengen.

Enerzijds zijn we in het bezit van de nodige vergunningen voor vervoer tot een maximale breedte van 4,5 meter. Anderzijds zijn we volledig op de hoogte van alles wat met regelgeving te maken heeft en denken we graag mee met onze klanten om een oplossing te vinden voor elke logistieke uitdaging.

Uw expert in uitzonderlijk transport

Heeft u een specifieke opdracht die u aan ons wenst toe te vertrouwen? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact met op met Tradever. Wij bekijken graag samen met u hoe we u het best kunnen helpen met uitzonderlijk transport in Oudenburg.