Schrootvervoer voor staalindustrie

Tradever bvba - Oudenburg - Schrootvervoer

Het schrootvervoer in Oudenburg vormt een belangrijk onderdeel van onze activiteiten. Wij verzorgen de toelevering voor de staalindustrie in binnen- en buitenland: grondstoffen, ijzererts, noem maar op. Daarnaast staan wij ook in voor de aan- en verkoop van oude metalen en de recyclage daarvan.

Ontdek onze gespecialiseerde uitrusting

Om dit alles te kunnen verwezenlijken, beschikken wij over de nodige uitrusting en rollende materialen, zoals op maat gemaakte Hardox-opleggers. Deze zijn vloeistofdicht en uitgerust met een overdekzeil. In totaal beschikt Tradever uit Oudenburg over 5 trekkers en 8 opleggers.

Schroot vervoeren in Europa

We verzorgen het vervoer van schroot binnen België, maar ook in de rest van de Benelux, Frankrijk, Spanje, Duitsland en Groot-Brittannië. Wij streven een optimale klantenservice na en vinden maximale flexibiliteit een evidentie.

Een oplossing voor elk transportprobleem

Ons opgeleid personeel, jarenlange ervaring en kennis van alle geldende wetten en normen maakt Tradever tot de perfecte partner voor al uw vervoersvraagstukken. Wij denken ook graag mee met onze klanten. Contacteer Tradever uit Oudenburg vandaag nog om te bespreken hoe wij u het best kunnen helpen.